Loading...

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Tel.: +36 70 391 9811

Mire Ön, Tisztelt Érdeklődő, eljut odáig, hogy megnyitja a honlapunkat és elolvassa gondolatainkat a különböző témákban, bizonyára már sok-sok tapasztalatot szerzett és telítődött azon benyomásokkal, amelyeket jelen pillanatig átélt. Részt vett képzéseken, tanfolyamokon, oktatásokon, tréningeken. Átböngészett jó néhány hasonló profilú honlapot és megtudta, hogy az adott tréning-és tanácsadó cég mit kínál, miben nagyon jó, miben lehet rá számítani a képzések és fejlesztések során. Beszélt a kollégákkal, az ismerősökkel; esetleg felvette a kapcsolatot egyik-másik volt fejlesztő partnerével. Mélységeiben, alaposan körüljárta az Önt érdeklő témát.  
Most mégis a Referel Hungary Ktf. tanácsadó cég honlapját olvassa és valószínűleg azért teszi ezt, mert szeretné tudni, hogy érdemes-e ránk is időt áldozni. Szeretné tudni, milyen hasznot hoz Önnek, ha velünk működik együtt, velünk dolgozik együtt, velünk dolgoztat? Amikor Ön, Tisztelt Érdeklődő, eljut idáig, nem szeretnénk tovább vesztegetni az idejét (és a sajátunkat sem), hogy mi ugyanazt bizonygassuk, amit az utolsónak megtekintett honlapok is tettek: mi vagyunk a legjobbak, a leghatékonyabbak, a legköltségtakarékosabbak, a terület szakértői. Lehet, hogy más szavakkal, de kiváló“kollégáink” már százszor és ezerszer is rögzítették, hogy miért Ők a befutók. Ne gondolja, hogy nincs igazuk, amikor ezt teszik! Ne gondolja, hogy nem kívánt kitartó és áldozatos munkát, energiát és pénzt tőlük,  hogy a tökéletességre törekedve összeállítsák portfóliójukat és a megfelelő marketingeszközökkel megtámogatva biztosítsák Önt arról, hogy jól választott! Higgye el, mindezt mi is megtehetnénk! Ahhoz azonban, hogy megannyi inger után igazán felkeltsük érdeklődését a Referel iránt, inkább arról adunk számot, hogy miben vagyunk mások?
Miért nem állunk be mi is a látszólag sikeres sorba?
Pontosan azért, mert a mi hitvallásunk, a mi működésünk, ahogy mi tartjuk a fejlesztési folyamatainkat, az arról szól, amiről ez a honlap is: Önről és Rólunk, a közös munkánk során megélt haszonról! Rólad!
Légy más! Légy kiemelkedő! Ne fogadd el a kommersz, unalmas, sablonos megoldásokat, bármilyen szépen is csomagolják be azt számodra!
Kedves Érdeklődő! Amennyiben átlagos, időkitöltő fejlesztéseket és tréningeket keresel, amelyekkel kipipálhatod, hogy elköltötted az éves büdzsét, sajnos rossz helyen jársz! Hagyd el mielőbb ezt a honlapot!
Ha nyitott vagy az újra, akkor olvass tovább!
Mint látod, a mi kínálatunkban is megtalálod azokat a szinte kötelezőnek tűnő alaptréningeket, amelyek más honlapokon. Mi azonban nem ezekre alapozzuk a működésünket! Szívesen tartunk alaptréningeket, de nálunk nincsenek sztenderdek! Előzetes egyeztetés során személyre szabjuk a folyamatokat és megmutatjuk, hogy bármely témakört, fejlesztési útvonalat érdekessé és hasznossá lehet tenni! Tudjuk, hiszen  tovább fejlesztettük valamennyit. Olyan új, modern, trendi csavarokat építünk tréningjeinkbe, amelyek résztvevőinkben „aha” élményeket generálnak, ezáltal úgy fogadják tőlünk az új ismereteket, hogy azt rögtön magukénak is érzik. Nem hiszünk a „konzerv megoldásokban”. Nem is adunk ilyet.  
Honnan vesszük a bátorságot, hogy ezt tegyük? Munkatársaink olyan szakmai háttérrel rendelkeznek, annyi tréninget, coachingot, tanácsadást vittek már végig, hogy alkalmasak rá és mernek is változtatni. A változtatásaink alapját mindig az ügyfél aktuális helyzetének mélyreható megismerése és az előkészítés során munkatársainkkal való partneri alapon történő közös ügyfélegyeztetések teszik egyedivé és hatékonnyá. A fejlesztési folyamataink tele vannak gyakorlatias, erősen interaktív elemekkel (ezekből a munkatársaink sztorizgatása, hatalmas élettapasztalata hoz könnyen feldolgozható és érdekes, a fejlesztéshez szervesen kapcsolódó elemeket), amelyek pozitív irányból hívják meg a résztvevőket a fejlődés belülről támasztott igényeire. Ezek mindenkiben megvannak, de sokunknak remek fejlesztő partner - tréner, coach - kell ahhoz, hogy ezt mielőbb felszínre is hozza.
Szükség szerint kihívóak és provokatívak vagyunk. Tesszük ezt akkor, ha szakemberünk úgy ítéli meg, hogy ez hozhatja meg az elvárt változást. Merjük ezt vállalni. Kerültünk már ilyen helyzetbe tudatosan gerjesztve azt, de akaratunk ellenére is. A munkatársaink rutinja és magával ragadó (WOO) személyisége az, ami garanciát ad ezen helyzetek 100%-os kezelésére. Nem keressük ezeket, de nem is térünk ki előlük.
Hiszünk a Rogers-i alapokon nyugvó közös élményen és elfogadáson alapuló fejlesztésekben. Ezeken szocializálódtunk és működésünk szilárd alapját a mai napig is ez képzi. Mindemellett készek vagyunk olyan elemek használatára, olyan visszajelzések és megosztó körök vezetésére, amelyek az instant felismeréseket és az ezekből való pro-aktív cselekvőképességet teszi lehetővé az elhúzott, „egy helyben járásnak” tűnő megoldások helyett.
Kedves Együttgondolkodó Partnerünk! Kérjük, most emeld fel a telefont és tárcsázd a számunkat! Most készen állsz arra, hogy miután megismerted filozófiánk és munkamorálunk alapjait, személyesen is találkozz velünk!