Loading...

Fordítás&Tolmácsolás

Fordítás&Tolmácsolás

 

Egy jó tanácsadó cégnél a XXI. században alapvető elvárás, hogy trénerei képesek legyenek nemzetközi viszonylatban dolgozni. A globalizációnak köszönhetően egyre ritkábbak, sőt, a KKV szektor kivételével nem is létezik színtisztán magyar munkatársakat foglalkoztató vállalat. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy olyan kollégák képviseljék a Referel Hungary Kft-t, akik igény szerint angol, német vagy francia nyelven képesek ugyanazt a magas szintű tréninget vagy coaching-ot végigvezetni , amelyet magyar nyelven megszokhattak tőlük. Ez történhet az adott idegen nyelven vagy tolmácsolással.  
Tréningjeink oktatási anyagait saját magánfordítóinkkal, elsősorban az ELTE-EMCI-n végzett fordítókkal és tolmácsokkal együttműködve tesszük át idegen nyelvre, illetve kétnyelvű vagy nyelvterületen huzamosabb időt eltöltő trénerekkel dolgozunk.
Amennyiben ezen kívül fordítási vagy tolmácsolási igény merülne fel, annak is eleget tudunk tenni a fenti nyelvkombinációk, illetve olasz nyelv tekintetében. Állandó tolmácsunk német és francia nyelven dolgozik, angolul valamennyi munkatársunk kiválóan beszél.